Vergaderen

Unieke vergaderlocatie in historische omgeving

Bekijk mogelijkheden

Op zoek naar een vergaderlocatie in Utrecht?

De Fundatie biedt plenaire vergaderruimtes en breakout rooms. De zalen verschillen van elkaar qua sfeer en capaciteit. Spreken stijlvol rococo of klassiek u aan? Of kiest u liever voor eigentijds of informeel, het is allemaal mogelijk. Ook heeft u de beschikking over de besloten binnentuin met terras, voor koffiepauzes, lunch of borrel. Wij werken samen met verschillende cateraars, die voor uw evenement of bijeenkomst een passend menu samenstellen, geheel naar uw wensen.

Bijzondere vergaderruimte

In de grote vierkante ruimte van de Regentenzaal vindt uw bijeenkomst plaats tegen de achtergrond van het 18e-eeuwse rococo interieur. Diverse opstellingen zijn mogelijk en de zaal heeft een capaciteit tot 50 personen.

De Collegezaal, met haar warm klassieke interieur, is een geliefde plek voor vergaderingen en andere overlegsituaties. Ook hier zijn diverse opstellingen mogelijk en is de zaal geschikt voor groepen tot 50 personen.

  • elke gewenste opstelling is mogelijk
  • verhuur op basis van dagdeel
  • totaalpakket, wij nemen alle zorgen uit handen
  • av-apparatuur en lunchfaciliteiten
  • arrangementen met rondleiding of stadswandeling

Stijlvol of informeel

In de bijzondere en eigentijdse setting van de Eetzaal kan worden vergaderd tot 20 personen. Deze ruimte beschikt over een elektrisch bedienbaar projectiescherm en heeft uitstekende verlichting op de tafels. Voorts bevinden zich in de tafels elektra-aansluitingen voor het opladen van laptops en dergelijke.

Kiest u voor een bijeenkomst met een informeel karakter of voor vergaderen in huiselijke sfeer, dan is de Historische Keuken de geschikte plek. Allerhande opstellingen zijn mogelijk en de keuken biedt ruimte aan groepen tot 50 personen.

Lunch in de Historische Keuken

De Portrettenkamer en de Secretarie zijn kleinere ruimtes, stijlkamers die zich goed lenen voor gebruik als breakout room. De Portrettenkamer kan ook afzonderlijk worden gereserveerd, voor kleinschalige besprekingen en overlegsituaties met maximaal 6 personen. Voor de Secretarie is dat 4 personen.

U kunt ook het gehele pand huren, voor bijvoorbeeld een congres of seminar. Plenaire sessies vinden dan plaats in een of meer grote zalen, de kleinere ruimtes kunnen worden benut voor werkgroep sessies en als breakout room. Voor de inloop ’s ochtends en voor pauzes en lunch is de Historische Keuken een goede plek, eventueel samen met de tuin. Verspreid over de ruimtes is de maximale capaciteit van het pand inclusief de tuin 150 personen.

Wij bieden aantrekkelijke, op maat gesneden arrangementen. Voor informatie mail naar events@fvru.nl.

Wij bieden aantrekkelijke, op maat gesneden arrangementen.
Meer weten? Bel 030 207 25 57 of mail naar events@fvru.nl