Cursussen en workshops

Uw cursus in karakteristieke sfeer

Bekijk de mogelijkheden

Cursussen en workshops

Menigeen voor u heeft al de weg naar de Fundatie gevonden voor het houden van een cursus of workshop. Het fundatiepand beschikt over voldoende ruimte om ook grotere cursusgroepen te faciliteren. De beslotenheid van het historische pand met de mogelijkheid van een ongedwongen lunch in de sfeervolle 18e- eeuwse keuken worden als een verademing ervaren. De opstellingen in de zalen worden voor u aangepast en het gehele pand is voorzien van gratis wifi. Uiteraard zorgen wij ervoor dat alle benodigde apparatuur voor u klaarstaat. Wij beschikken zelf over beamers, schermen en flipovers. Voor andere audiovisuele middelen werken wij samen met een deskundige partner.

Zalen en mogelijkheden

Op de pagina zalen en mogelijkheden krijgt u een indruk van de verschillende ruimtes. Elke zaal heeft een karakteristieke sfeer en uitstraling. De groepsgrootte is maximaal 50 in onze grote zalen, bent u met een groter gezelschap dan kunt u zalen combineren of het gehele fundatiepand huren. De lunch of afsluitende borrel kan ook plaatsvinden in de binnentuin met terras. De keuze voor een of meer zalen hangt samen met de opstelling waarvoor u kiest.

Bij de Fundatie gaan stijl en aandacht hand in hand met elkaar. Op basis van uw persoonlijke wensen zorgen we voor een unieke bijeenkomst.
Meer weten? Bel 030 231 0351, app 06 1988 1693 of mail naar chatelaine@fvru.nl