Trouwen

Bijzondere trouwlocatie in historisch Utrecht

Bekijk mogelijkheden

Trouwen

De statige pracht van de grote vierkante Regentenzaal, met haar hoge ramen, vormt een mooi decor voor een huwelijksvoltrekking. Het rococo interieur is nog geheel in oorspronkelijke staat en met gepaste trots mogen we stellen dat we met de sierlijke en grillig-lichtvoetige decoratie van deze zaal beschikken over een uitzonderlijke parel uit het midden van de 18e-eeuw.

Trouwen in stijl

De ultieme romantische trouwlocatie, met de mogelijkheid om de feestelijke omlijsting van het huwelijk in de overige zalen en de binnentuin van het pand te laten plaatsvinden. U kunt ook het gehele fundatiegebouw huren of bijvoorbeeld met uw gasten arriveren per boot, vanaf de singel. In nauw overleg realiseren wij uw wensen en ideeën om zo gezamenlijk tot een mooie en geslaagde invulling te komen. De ambiance verschilt per zaal en de mogelijkheden zijn legio: een stijlvol diner in de Regentenzaal, een receptie of borrel met een meer informeel karakter in de Historische Keuken plus tuin met terras, of een combinatie hiervan. Wij nodigen u graag uit voor een rondleiding in het pand om zo een indruk te geven van wat mogelijk is.

Wat wij bieden

  • kleine trouwlocatie met intiem karakter
  • warme en exclusieve sfeer
  • capaciteit trouwzaal 50 personen
  • aantal gasten gehele pand inclusief tuin 150
  • catering geheel volgens uw wensen
  • passende styling en decoratie

Organisatie tot in perfectie

Wij zorgen ervoor dat alles op de huwelijksdag tot in de puntjes geregeld is, uiteraard in nauw overleg met u. Alle zorgen over voorbereiding en uitvoering worden u uit handen genomen, dat kan bijvoorbeeld door u in contact te brengen met ervaren trouwspecialisten. Trouwen op de Fundatie betekent dat ons pand exclusief tot uw beschikking staat. Alle gastvrijheid is gericht op de aanwezigheid en wensen van u en uw gasten. We werken met cateringpartners die hun vak verstaan en veel ervaring hebben met huwelijksdiners. Uiteraard is het ook mogelijk om de catering op deze voor u zo bijzondere dag uit handen te geven aan een andere aanbieder, wij denken graag met u mee. Alles wordt volledig op uw wensen afgestemd, dat geldt ook voor decoratie en styling. De aankleding van de ceremoniezaal, het in passende sfeer brengen van het gehele pand, tafeldecoratie en bloemen …. geen moeite is ons te veel.

Voor meer informatie of voor het maken van een afspraak voor bezichtiging van het fundatiepand mail naar chatelaine@fvru.nl

Bij de Fundatie gaan stijl en aandacht hand in hand met elkaar. Op basis van uw persoonlijke wensen zorgen we voor een unieke bijeenkomst.
Meer weten? Bel 030 231 0351, app 06 1988 1693  of mail naar chatelaine@fvru.nl