Regentenzaal

Onnavolgbaar rococo interieur voor een stijlvol diner of een huwelijksvoltrekking

Regentenzaal

De Regentenzaal is de grootste van de stijlzalen en bekend vanwege het authentieke rococo interieur. In deze grote vierkante ruimte met hoge ramen is de sfeer van de 18e eeuw zeer voelbaar. Geschikt voor ontvangsten, vergaderingen en diners tot maximaal 50 personen. De Regentenzaal vormt tevens een mooi decor voor een huwelijksvoltrekking.

Vergaderingen en diners

De Regentenzaal in de situatie zoals deze meer dan 250 jaar lang dienst heeft gedaan voor vergaderingen en diners van de regenten. De grote vierkante ruimte biedt alle gelegenheid om elke gewenste opstelling te maken.

Verschillende opstellingen

Een voorbeeld van een dineropstelling in de Regentenzaal. Naast een situatie met ronde tafels kan ook aan lange tafels gedineerd worden.

Ter ere van u en uw gasten openen wij de deuren van de kasten met ons historisch servies, om zo het diner op passende wijze luister bij te zetten.

Trouwen in stijl, dat kan op de Fundatie. Een huwelijksceremonie in de Regentenzaal heeft een intiem karakter.

De statige pracht van de Regentenzaal, met haar hoge ramen en onnavolgbaar rococo interieur, biedt een mooi decor voor een huwelijksvoltrekking.

Capaciteit

Boardroom22
Cabaret25
Carre24
Receptie50
Theater50
U-vorm24
Diner50

Bij de Fundatie gaan stijl en aandacht hand in hand met elkaar. Op basis van uw persoonlijke wensen zorgen we voor een unieke bijeenkomst.
Meer weten? Bel 030 231 0351, app 06 1988 1693 of mail naar chatelaine@fvru.nl