Eetzaal

Vroeger de eetzaal van de leerlingen, nu kunnen onze gasten hier dineren of vergaderen

Eetzaal

Vroeger was dit de Eetzaal van de leerlingen, nu kunnen onze gasten hier dineren of vergaderen. Veel eigentijdse elementen in deze zaal, die recent werd gerenoveerd met veel respect voor de oorspronkelijke inrichting. Er is een elektrisch bedienbaar projectiescherm en in de vergadertafels bevinden zich aansluitpunten voor het opladen van elektrische apparaten. De Eetzaal biedt ruimte aan 20 personen.

Vergaderen in de bijzondere en eigentijdse setting van de Eetzaal, dat betekent veel daglicht. Voor de donkere dagen in najaar en winter is er uitstekende tafelverlichting.

De lange tafels kunnen uiteengeschoven worden om plaats te bieden aan diners tot 20 personen. Er wordt gedekt op een manier die past bij het speciale karakter van de zaal.

De portretten die de élèves een paar eeuwen geleden van elkaar maakten, hangen op hun oude plek. Dat de zaal er zo zou uitzien als nu, hadden ze niet kunnen bedenken.

Capaciteit

Boardroom16
Theater30
Diner20

Bij de Fundatie gaan stijl en aandacht hand in hand met elkaar. Op basis van uw persoonlijke wensen zorgen we voor een unieke bijeenkomst.
Meer weten? Bel 030 207 25 57 of mail naar events@fvru.nl