Dineren

Dineren in de beslotenheid van stijlzaal of historische keuken

Bekijk mogelijkheden

Dineren

De zalen van de Fundatie van Renswoude vormen een unieke achtergrond voor een privé diner, met per zaal een wisselende ambiance. Fine dining, casual classic, een diner in buffetvorm,  een barbecue in de tuin, de mogelijkheden zijn legio. Wij werken samen met verschillende cateraars. Geïnspireerd op uw wensen en met veel creativiteit worden menu’s samengesteld, passend bij de gelegenheid en bij uw budget.

Klassiek of eigentijds

De statige Regentenzaal, met haar onnavolgbare rococo interieur, is de uitgelezen plek voor een stijlvol sitdown diner. Ter ere van u en uw gasten openen wij de deuren van de kasten met historisch servies, om zo het diner op passende wijze luister bij te zetten. Dineropstellingen zijn mogelijk tot 50 personen.

De Collegezaal leent zich goed voor een casual classic diner of buffet. Twee immense schilderijen uit de 17e en 18e eeuw alsmede een tweetal grote kroonluchters geven deze zaal een warm klassieke sfeer en uitstraling. Wij denken graag mee over een passende opstelling. De maximale groepsgrootte is 50 personen.

Eetzaal

Diner, lunch of borrel

  • zakelijk dineren of feestelijk, met familie en vrienden
  • behalve diners ook lunches en borrels
  • persoonlijke aandacht en ruime keuzemogelijkheid
  • stijl en passie voor een onvergetelijke ervaring
  • culinaire beleving of ongedwongen buffet

Een diner in de Eetzaal betekent de maaltijd gebruiken, gezeten aan lange tafels, zoals de élèves dat 250 jaar geleden ook deden. De portretten die de leerlingen destijds van elkaar maakten hangen op hun oude plek in deze zaal. De Eetzaal heeft een eigentijdse look and feel en is gerenoveerd met respect voor het oorspronkelijke karakter. Dineren is mogelijk tot 20 personen.

Binnentuin met terras

Wilt u liever ongedwongen samenzijn, dan is er de Historische Keuken. Deze grote 18e-eeuwse keuken geeft een huiselijk gevoel en biedt allerhande opties, van een klassiek diner tot shared dining tot een maaltijd in buffetvorm. De keuken is ook zeer geschikt voor een diner met vrienden of familie, al dan niet met kok. Ook hier weer diverse opstellingen mogelijk, met een groepsgrootte tot 50 personen.

Bij mooi weer is het goed toeven in de tuin. Het fundatiegebouw heeft een binnentuin met terras, gelegen aan de singelzijde. Een bijzondere plek, of het nu voor een diner op maat is of een gezellige barbecue. De tuin kan afzonderlijk of in combinatie met de Historische Keuken of de zalen worden gehuurd. Maximum capaciteit is 50 personen.

Voor meer informatie of het maken van een afspraak mail naar events@fvru.nl.

Bij de Fundatie gaan stijl en aandacht hand in hand met elkaar. Op basis van uw persoonlijke wensen zorgen we voor een unieke bijeenkomst.
Meer weten? Bel 030 207 25 57 of mail naar events@fvru.nl