Goedkoop parkeren in Utrecht

Wie met het openbaar vervoer reist, heeft het goed getroffen want de trein stopt in hartje Utrecht. Komt u met de auto naar Utrecht? Ook dan hebben wij goed nieuws voor u.

Parkeren rondom Utrecht

Rondom Utrecht staan vier Park&Ride (P+R) parkeergarages. Deze liggen aan de rand van de stad en vlak bij de snelwegen. U kunt hier tegen een vast bedrag parkeren om naar het centrum van Utrecht te reizen en/of een bezoekje aan ons te brengen. Voor 6 euro parkeert u de hele dag uw auto en reist u met maximaal vijf personen met bus of tram naar de binnenstad. Door gebruik te maken van de P+R garages staat uw auto bewaakt, reist u sneller naar de binnenstad van Utrecht en hoeft u geen rekening te houden met de parkeertijd.

Prijzen

Wilt u alleen parkeren op een P+R locatie? Dan betaalt u 6 euro voor een dag. Wilt u parkeren en met het OV naar het centrum van Utrecht reizen? Dan betaalt u voor parkeren 2 euro en voor het reizen (retourtje) naar de binnenstad met tram of bus met maximaal vijf personen 4 euro. In totaal betaalt u dan ook 6 euro. Wilt u meer weten over de P+R garages en hoe u hier gebruik van kunt maken? Kijk dan op www.utrecht.nl/parkeergarages

De P+R locaties zijn:

P+R Berlijnplein
Berlijnplein 4, 3541 CM Utrecht
OV-mogelijkheden: bus en trein

P+R Utrecht Science Park
Universiteitsweg, Utrecht
OV-mogelijkheden: bus en tram

P+R Westraven
Griffioenlaan 1, 3526 LA Utrecht
OV-mogelijkheden: bus en tram

P+R Papendorp
Mercatorlaan, 3528 BL Utrecht
OV-mogelijkheden: bus