In het gebouw van de Fundatie van Renswoude zijn zes ruimtes toegankelijk voor het publiek, dat wil zeggen: individuen en gezelschappen hebben de mogelijkheid om een of meer van de zes stijlzalen en -kamers te huren.

De gebruiksmogelijkheden van de ruimtes zijn legio, zoals:

* Een intiem diner of een ongestoorde bespreking met een klein gezelschap in de Secretarie
* Een groots diner voor een groot gezelschap in de statige Regentenzaal
* Een wijnproeverij of kookworkshop of een informele borrel in de achttiende-eeuwse Keuken
* Een vergadering, een huisconcert of een staande borrel of receptie in de Collegezaal
* Een bespreking met een gezelschap tot acht personen in de Portrettenkamer
* Een congres voor een organisatie met plenaire sessies in een grote zaal en break-out/werkgroepsessies in de kleinere ruimten, waarbij het gehele fundatiegebouw wordt gehuurd.

De mogelijke indelingen van de stijlzalen en -kamers en de daarbij behorende capaciteit qua aantal bezoekers zijn weergegeven in dit overzicht.

In alle ruimtes is Wifi beschikbaar voor onze gasten.

Bij goed weer kan gebruikgemaakt worden van de binnentuin van de Fundatie. In overleg met de cateraar kunt u (een deel van) de catering buiten laten verzorgen.

Door het huren van zalen in het fundatiegebouw wordt bijgedragen aan de doelstellingen van de Fundatie. Met de verhuur worden immers inkomsten gegenereerd die kunnen worden gebruikt voor de beurzenverstrekking en voor het onderhoud van het fundatiegebouw.

De voorwaarden die verbonden zijn aan het gebruik van de stijlzalen zijn terug te vinden in het document dat via deze link te openen is.